lørdag 8. oktober 2011

GP Speedway

Speedway
På grnn av regn i gårsdagens GP, måtte arrangørene avbryte etter dårlige forhold.
Mye regn
Mye regn gjorde sitt for at det ble en bløt avsluttning på årets GP stevne i Danmark nå i helgen. Men det ble alikevel en fin sermoni med Amerikaneren på topp.
Table header
Vi gleder oss til neste år's GP














Holta disket
Holta måtte takke for seg etter at han ble disket i sitt 3. heatet av åretets siste GP stevne. Mye regn, og dårlige forhold måtte nok ta en del av skylden for Holtas dårlige innsats.
Dramatikk i Holtas tredje heat
Rune Holta hadde en vanskelig dag på årets GP avsluttning i Danmark i helgen. Holta kom langt ut i den siste svingen, og veltet på den bløte banen. Han ble deretter disket, for i forkant ha kjørt inn i sin konkurent. Holta var forøverig sjanseløs i kveldens oppgjør, men gjorde alikevel en god figur etter mye skade i år.





Greg Hancock "Vinner"
Greg Hancock vant sin andre VM-GP seier i går. Det var ingen tvil om hvem som var den verdige vinner etter at stevnet ble avlyst etter dårlige forhold i Danmark i går. Med en ikke noe uventet Svensk 3. plass, (2. plassen gikk til Polen) var det alikevel en bra avsluttning på årets GP i Speedway.
Feiret med familien
Greg Hancock strålte som en sol da han sto øverst på podiet etter seieren i går kveld. Etter sjampanje, og medalieutdeling kunne mesteren feire sammen med sin kone, og sin ettårige sønn som var tilstede under hele det regnfulle stevnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg