tirsdag 30. september 2014

Rapex - Kan redde kvinner og barn fra voldtekt

Sjekk ut denne Anti-voldtekt beskyttelsen.

Voldtekt er blitt en endmisk plage, og en trussel for mange kvinner, og da spesiellt unge jenter i Sør-Afrika.
Kvinner blir daglig voldtatt og misbrukt på det groveste..og det ser ikke ut for at overgriperene sparer noen, enten de er unge eller gamle, men unge kvinner og barn er de som hører til de mest utsatte.

-En medisinsk tekniker..Sonette Ehlers.. har nå utviklet en metode som kan få en revulosjonerende betydning for voldtektsofrene.
  Hun har aldri glemt den unge kvinnen som fortalte historien om sin voldtekt, og bestemte seg for å hjelpe disse kvinnene.
  Kvinnen kom med en utalelse som hun bet seg merke til.."om jeg bare hadde hatt tenner der nede", og denne bemerkelsen var det som satte det hele i gang.

  Ehlers utviklet et produkt hun kalte RAPEX

Dette produktet ligner et rør med mothaker inni. Kvinnen kan sette dette inn som en tampong, og enhver mann som forsøker å voldta kvinnen impaleres med mothaker, og må til legevakten for å få RAPEX fjernet..
  Noen kritikere sier dette er minner om en middelaldersk straff, men vi skal ikke glemme kvinnene, og barna  som tross alt er ofrene.. Om denne metoden kan hindre, eller få voldtektene ned gjenstår å se, men ideen, og produktet til Sonette Ehlers hilses velkommen i mange utsatte områder i Sør-Afrika.

Hva tror du?...

Sonette Ehelrs Anti-voltekt produkt Rapex

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg