fredag 2. desember 2016

Wikileaks har nettopp sluppet FULL ISIS donorlisten med navn..

Julian Assange kan ikke lenger være stille


Julian Assange kan ikke lenger være stille
Barack Hussein Obama og Hillary Clinton er grunnleggerne av ISIS. Dette er bevist gjennom e-post og dokumenter lekket fra WikiLeaks, men liberale medier nekter fortsatt å dekke det.

Tross alt, er de fortsatt mer fokusert på hva Trump sa for elleve år siden.. enn hva Hillary faktisk har gjort.

På grunn av modige patrioter som Julian Assange, har vi fått flere bevis på at Hillary Clinton er mer knyttet til ISIS enn vi opprinnelig trodde.

En e-post som ble lekket mellom Clinton og John Podesta indikerer at: "Western intelligens, amerikansk etterretning og kilder i regionen "å anklage Qatar og Saudi-Arabia" for å gi hemmelige finansiell og logistisk støtte til Isil [eller ISIS] og andre radikale sunnigrupper i regionen."

Siterer behovet for å "bruke våre diplomatiske og mer tradisjonelle etterretnings eiendeler", sa Hillary til Podesta mens de diskuterte den nåværende utviklingen i Midt-Østen.. var viktig for USA.. av grunner som ofte varierer fra land til land."

Merkelig at Clinton hevder Saudi-Arabia og Qatar bidrar til fondet ISIS når Hillary's største donasjoner kommer nettopp fra disse to landene.



I en annen korrespondanse fra 2012, som direktør for utenrikspolitikk på Clinton Foundation, Amitabh Desai, sette opp et møte med Bill Clinton i fem minutter i bytte mot en "bursdag sjekk." på $ 1,000,000

E-posten legger til at den lille, men rike nasjonen Qatar ville velkommene [Clinton stiftelsens] forslag til investeringer i Haiti - særlig innen utdanning og helse." Desai la til at Qatar har allerede "bevilget mesteparten av sin $ 20 millioner ... De var førnøyde med å vurdere de prosjektene som ble foreslått..

Her ser to av flere eksempler på Clintons opptrer korrupt og blir sammenvevd med nasjoner som finansierer ISIS.

Ser du ikke hele koblingen,? la oss enkelt forklare hvordan dette fungerte for Hillary.
Som utenriksminister var Hillary villig til å selge våpen til terrornasjoner..men først måtte de gi henne generøse donasjoner til hennes "Clinton Fondation".. Disse våpnene, levert av Hillary og hennes State Department, ble deretter filtrert ned fra Saudi-Arabia, Qatar, Libya osv. for å gi forsyninger, og for å styrke terrorgrupper.

Dette er nøyaktig hvordan ISIS ble opprettet. Men i stedet for å blåse dem opp med en luftangrep, Har Hillary og Obama besluttet å forlate ISIS alene. Hvorfor? Fordi ISIS tilstedeværelse i Midtøsten gjør at Obama / Clinton maskinen vil gjøre millioner i personlige fortjenester fra disse landene i en repeterende syklus av å selge våpen.

De velger heller en personlig gevinst enn å eliminere en terroristgruppe. La det synke inn. Hvorfor har de ikke arrestert Hillary for alle disse forbrytelsene? FBI ville arrestere deg på et blunk hvis du gikk til Facebook akkurat nå for å prise Allah og ISIS.

Dette er også gunnenen til hvorfor så mange prøver å få stoppet Julian Assange..

Mediene tier om alt dette. Dette hadde rullet over nyhetene i månedsvis hvis "president Trump ble utsatt for dette."

Uvitende politikere er ikke problemet. Problemet er at uvitende folk stemmer det samme ved hvert valg. Dette er nøyaktig grunnen til at vi desperat trenger forandring i dette landet, og den starter med Donald Trump.

Folk som Julian Assange har gitt opp sitt liv for å avsløre korrupsjon i regjeringen..og det å hjelpe Hillary til seier i dette valget.. ville gjøre alle han's lidelser meningsløse..

Han har tilbudt oss en sjanse til å gjøre opprør mot vår tyrannisk regjering. Forandringer som dette forekommer sjelden..og hvis vi ikke griper sjansen vil vi oppleve fire nye år med undertrykkelse, og korrupsjon..fra vår korrupte ledere..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Populære innlegg